Tjänster

Tjänster


3D Bilder

3D bilder används med fördel när det inte finns någon färdig produkt eller miljö att fotografera. Jämfört med fotografering slipper man bygga upp en produkt/miljö fysiskt med all rekvisita. 3D bilder är dessutom flexibla. Det är lätt att byta färger, material  och möblera om. Den går att komma mycket nära realistiska resultat men det går även experimentera med alternativa grafiska stilar om man vill få bilden att sticka ut. Att ta fram 3D bilder av något som bara finns på ritbordet ger direkt en väldigt god uppfattning av slutresultatet.


3D Animation

3D animation kan användas på många sätt i flera sammanhang. Animerade reklamfilmer, instruktionsfilmer och informationsfilmer

för att nämna några exempel.


En animerad reklamfilm förklarar och säljer in din produkt eller tjänst på ett snabbt och underhållande sätt och skapar ett större intresse hos dina potentiella kunder. Du står ut från konkurrensen och ger ett professionellt intryck. Istället för att bara använda text och bilder på din hemsida så kan du fånga uppmärksamheten på ett helt annat sätt med en animerad reklamfilm.


En informationsfilm visar upp en fysisk produkt eller ett projekt och utbildar dina besökare, som därmed kan ta ett mer informerat köpbeslut eller få bättre förståelse. De får se din produkt eller projekt ur flera vinklar och kan få en beskrivning av en röst eller grafisk text.


En instruktionsfilm är den perfekta lösningen om du har en produkt eller tjänst och vill visa steg för steg hur man använder den. Kunderna får en snabb översikt eller kan lära sig alla funktioner på ett tydligt och snabbt sätt.  Jämfört med med bara text och bilder är det lättare att följa instruktioner på film.

Ni behöver inte lägga lika mycket tid på support och kunderna får en snabbare inlärningskurva. Därmed är chansen större att de blir nöjda med sitt köp och rekommenderar er till andra.

360 VR

Ibland vill man verkligen åt den där riktiga närvarokänslan. När man verkligen upplever skalan på ett bra sätt eller vill vara på plats även när det inte är möjligt.

Då passar en 360 Virtual reality tillämpning bra. Det går att bygga upp en rundtur där man kan förflytta sig från en position till nästa. Det går även göra 360 graders animationer. Produkten går att uppleva via olika sorters glasögon eller via en webbsida på en vanlig dator eller telefon.

Vi är här för er


Oavsett om ni bara är nyfikna på om 3D kan vara något för er eller om du redan har ett projekt redo att ta tag i så är ni mer än välkomna att höra av er.